onsdag 18 juni 2014

Prom Queen mmm
 


Hade bal den åttonde juni och var såhär fab då. 
Har varit i Köpenhamn med Ejner sedan i söndags, det har varit gött och mys och mos. Nu ska jag ladda batterier med los Ebs i Västra hamnen, hörs!


1 kommentar:

 1. Tjena!! Vi är tre sommarpraktikanter på Lunds Universitet som jobbar med ett projekt inom samhällsvetenskap. Vårt projekt handlar om brott som sker på nätet. Regeringen vill nu skärpa lagen för att motverka kränkningar på nätet. De anser att lagstiftningen inte är anpassad till nätets stora betydelse för kommunikation och ungas sociala liv.
  Vi har hittat din blogg som verkade väldigt intressant då du verkar uppdaterad på nätet och sociala medier. Vår tanke är ha en intervju med dig där vi tänkte diskutera allmänna frågor om internetkultur, nätkränkningar osv som vi sedan tänkte använda i en rapport. Vi är bara intresserade av dina tankar om detta då ni kommer vara anonyma i själva rapporten.
  Vi befinner oss på Lunds universitet och de vore kul om du hade haft möjlighet att ta dig hit, skulle detta inte gå är vi också öppna för andra förslag om någon mötesplats i Lund.
  Det kommer vara jag och två andra på intervjun och även vår handledare som är universitetslektor på universitet.
  Tack på förhand, hade varit väldigt kul om vi kunnat träffa dig!
  Kontakt och svar: forskningsprojektlund@gmail.com
  Mvh. Oskar

  SvaraRadera