onsdag 31 december 2014

Snabbivist genom tvåtusenfjorton

Wow idag är det nyårsafton igen, jag har kokat kaffe som ackompanjeras av den lagom melankoliska dimman utanför. Har aldrig varit särskilt bra på det här med att sammanfatta saker, kolla bara hur bra det gick med tågluffarinläggen...tror jag kämpade mig igenom 3 länder. Men jag ska försöka lite ändå.

Tvåtusenfjorton var för mig ett så jekla bra år goddamit. Jag har hunnit med så himla mycket, älskat så mycket, skrattat så mycket och levt så mycket. Visst har jag psykiskt inte legat på topp hela tiden men det positiva har varit tyngre i vägskålen.

Började i princip året med att åka till Paris och London för att representera min skola i Commeniusprojektet, ett sätt att utveckla och förbättra IT i skolan. Kan ha varit de bästa och roligaste dagarna i mitt liv.


Med på resan var även dis boy som jag såklart skulle gå och bli dödskär i.

Vilket resulterade i en massa gos, en massa tveksamhet, en massa tycker han om mig med? Men även en hel del hångel i köpenhamn medan en skäggig australienare vi nyss sagt att vi var bara var vänner till skrek "I KNEW IT I KNEW IT, YOU TWO ARE CUTE AS A BUTTON". Typ mycket true detective och faktiskt lära känna en helt ny person. 

Det började bli vår och det var mycket kort på skolgården (faktiskt en JÄVLA massa kortspelande detta halvår om jag minns rätt), hänga vid kyrkogården mittemot rökrutan, brunch och lunch och sova över'

Kommer ihåg denna period som den bästa blandad med världens prestationsångest och speciellt det jävla satanistiska påfundet gymnasiearbete.
Jag åkte till Prag i slutet av maj och det var en stor puls av lycka, vänskap, öl, fest, cigaretter, skratt och fan vad bra det var. 

Sen blev det dags för bal. Tyvärr hade jag en dålig dag och kände mig äcklig, ful och bara obekväm i mig själv men vet ni vad, efter första glaset champagne gick det över och 24 timmar senare när klänningen var något smutsig efter några turer i en kundvagn kunde jag fan inte vara lyckligare. Så jävla bra dag.
Sen tog jag studenten och det var verkligen något av det bästa jag någonsin varit med om. Från champagnefrukost till bakfyllan nästa dag, inte en sekund var dålig.

Sen minns jag typ inte vad jag gjorde efter studenten fram till tågluffen. Men jag levde antagligen loppan. Slutade på mitt jobb, och sen åkte vi ju. Berlin, Innsbruck, Florens, Portovenere, Ljubljana, Rovinj, Budapest. En månad me and ma loverboy. Och det var så grymt. 


 
Berlin

 

Innsbruck

 

 
Florens

 

Portovenere

 

 


 Ljubljana, även här vi nästan blev arresterade av den slovenska polisen guuuuuuud.
 

 
Rovinj

 


 


 


 
Och Budapest


Sen kom man hem, fyllde år och kände lite att nu är den bra halvan av året över. Det blev att skaffa jobb och i princip jobba hela tiden. Men även att umgås mycket med vänner, sakna vänner som åkt iväg, känna sig lite ensam då och då, men även att känna sig extremt älskad och känna att man har så mycket att ge. 

Gott nytt år alla!


6 kommentarer:

 1. Meh! Vill höra mer om er tid i Ljubljana, var där i somras med min kille och blev dödskär i staden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag får väl göra ett separat inlägg om det endast för din skull!!

   Radera
 2. Åh, verkar som ett fantastiskt år! Har nu bestämt mig för att tvinga iväg min pojk på en tågluff med mig en vacker dag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså gör det. Världens bästa någonsin!

   Radera
 3. HEJ! din balklänning!! var hittade du den? så sjukt fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhhh, men tack så mycket! Köpte den på asos.com kommer inte riktigt ihåg vad märket hette men tror det var något i stil med "virgo solange". puss

   Radera