tisdag 22 december 2015

fuljul

hallo allihopa, nu är jag här igen.
jag har jullov från universitetet och absurda högar med böcker som jag måste läsa som jag inte vill läsa. Jag vill bara ligga i sängen och fulböla till greys anatomy hela dagarna, och inte tänka på att det är jul om två dagar och inte tänka på allt som försvinner efter julen. Inget hem, ingen vän, ingen kerlek. Och jag försöker att inte tänka på det genom att skapa lite julstämning och köper en ful liten gran och klär den i fula små kulor och lyssnar på dålig julmusik av någon ful gammal snubbe och släcker lamporna och bakar fula lussebullar i ljuset från ett fult rött ljus jag köpt för en tia på tiger. Och sen sitter jag där med min kladdiga gula, fula jävla deg och bara gråter rakt ner i den och tänker "jahapp, nu blir degen och förstörd".
Det är så tråkigt att må dåligt hela tiden. Det är så tråkigt att känna sig som att någon stor jävla rokokomöbel har ramlat över en och man kläms ihjäl därunder och ingen hör dig ynkligt flämta efter hjälp.
Gud vad jag ska böla hela jävla tiden, jag bara gråter och gråter och när du frågar varför jag gråter så är det bara värre för jag vem vet svaret på den jävla frågan, och så blir du ledsen (jag ser det i dina ögon) och så får jag dåligt samvete och börjar gråta ännu mer och tänker att det enda jag gör är att förstöra hela jävla tiden och så ligger jag under täcket och skriker FÖRLÅT FÖRLÅT och du skriker AGNES VARFÖR BER DU OM URSÄKT och jag skriker FÖR ATT JAG HATAR ATT SE DIG LEDSEN OCH FÖR ATT DET ÄR JAG SOM GÖR DIG LEDSEN och då kanske du inte ens svarar för det är ju sant och då gråter jag fan ännu mer och då slutar jag inte förrän jag helt plötsligt är glad igen. Men då är du ju fortfarande ledsen för att jag "påverkar" dig genom att må dåligt och då försvinner det glada igen. OCH ALDRIG FÅR JAG VARA GLAD.

Orosmoln över mitt huvud, en klump i lilla magen för att jag är agnes förstöraren. En klump i magen för att jag dödar allt. Så mycket självhat, så mycket konstant självhat, det är väl för guds skull inte konstigt att det jag är bäst på hör i världen är att böla

1 kommentar:

  1. Men helvetes jävlar så mycket RELATE på detta <<<<3333

    SvaraRadera