måndag 12 juni 2017

En lista

En lista som jag hittade hos Hanna:

Vad gör du just nu?
Ligger i min säng och mår knaskasst efter att ha embraceat livet som jobbfri alldeles för mycket i två veckor.

Vad skrämmer dig?
Typ jättemycket? Är alltid rädd att jag ska spy så fort jag är på en offentlig plats, är rädd för att göra bort mig, dejta, att folk ska tycka illa om mig. Män jag möter på gatan om natten skrämmer mig, tanken på att göra något olagligt av misstag och att det kommer påverka mig resten av livet skrämmer mig. Tanken på att misslyckas (vad det nu ens innebär) skrämmer mig såså mkt. Tanken att jag kanske aldrig kommer må stabilt någon gång i mitt liv skrämmer mig med.

Vad peppar dig?
Att konstant bli påmind om att jag är omringad av så många personer som verkligen älskar mig och som jag älskar tillbaka (hej CHEESY men sant!!!)


Vad vill du göra som huvudsyssla om fem år?
Skriva grejer, eller något annat som känns meningsfullt på något sätt!

Vad får dig att gråta?
Haha well... det mesta. Brukar alltid ha långa utläggningar om hur mycket jag älskar att gråta inför mina vänners förvirrade nyllen. Gråter minst en gång om dagen.

Vad måste du ha hemma i matväg?
Hmm, mina standardköp är typ: krossade tomater, kokosmjölk, zuccini, vitlök och babyspenat. hello standard vegogryta hehe

Vad läser du just nu?
FORTFARANDE Anna Karenina, hade som plan att jag skulle läsa ut den innan mamma kom och hälsade på mig men sen blev det liksom ingen tid utöver att gosa med henne. Har väl en hundra sidor kvar nu.Vad är skönt?
Skratta, må bra, känna sig nöjd med sig själv, göra trevliga gärningar för folk man bryr sig om.

Vad gör du när du blir arg?
Blir väldigt sällan arg och speciellt inte på folk då jag är extremt konflikträdd. Men kanske att jag höjer rösten? Så jävla lame haha. Ibland vill jag boxas och brottas och smälla lite i dörrar, storma ut ur huset etc, men får så fett dåligt samvete efter att jag alltid ringer upp gråtandes och ba "förlåt, jag älskar dig, jag är en idiot du är den bästa personen som någonsin funnits jag ska baka en kaka till dig och ge dig så många kramar att du får panik blablabla"

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?
Hej!!!!!!!

Vad är du avundsjuk på?
Jättemycket! Detta är verkligen något jag jobbar med. Avundsjuk på folk som vet vad dom vill, på alla som är 50+ och har stabilt jobb och liv, avundsjuk på alla som ser bra ut, avundsjuk på folk som är sociala genier, avundsjuk på folk som är roliga, enkla, trevliga.


Vad brukar folk kalla dig?
Agnes, Agge, Ange, Agy, Agneshka, Agnopie, Agster, Aggelios, Agnese etc.

Vad är det viktigaste som finns?
Ingen jävla aning. Typ att komma ihåg att man har ett enda litet liv här på denna jord och att ingenting egentligen spelar någon roll. Ingen tänker på dig, alla är för upptagna att bry sig om sig själva så palla bry sig öht

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?
Utvilad, glad, tequila, techno, vänner.

Vad är det gulligaste som finns?
Små versioner av saker som i vanliga fall är stora.


Vad såg du senast på en scen?
En portugisisk folkmusikant som spelade portugisisk dansbandsmusik. Mkt bra, dansade med min mamma och mina vänner till 04.30

Vad vill du rekommendera?
Läs inte klart böcker du inte gillar bara för att du borde. Ät mycket god mat, drick mycket vatten. Smörj in dina fötter, de bör omkring på dig och din kropp hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar