torsdag 26 september 2013

Hallå från en hålig hallåig håla

Hallå cyberspace! Vad ni kvittrar och tittar vilket är kul, så kul att jag tänkte göra en lista på vad kul jag haft idag:
 • Inatt sov Anna hos mig och vi kollade på en riddares historia och glömde bort att skeda :'(
 • Hittade en 20-lapp på gatan THIS VERY MORNING. Hade så blivit en slytherinare på hogwarts.nu:s elevsorteringstest, I will keep the galleons myself yes I will (alla gamla hoggysar förstår, så internt shitshisthisit)
 • Hade prov om genuspsykologi idag vilket kanske inte var jättekul utan mer ett stort matter of skrivkramp, men det var väldigt intressant.
 • Nu är jag hemma och har håla och dricker kaffe och skriver inköpningslistor vilket kanske är en sammanfattning av tre frrrrrruktansvärt kul grejer.
Hade visst glömt fixa så man kunde kommentera anonymt men vetni att nu har jag fixat det som den tekniska människa jag må vara!
SKÅL på er där ute and party on
/agy

2 kommentarer:

 1. HAHA ah hogwarts.nu!! hade latt ocksa behallt tjugan/blivit slytherinnare. hittade en 20-PUNDslapp en gang pa gatan, beholl totally for mig sjalv pga tankte att det var lil' karma payin me a visit efter att jag tappat en femhundring pa arvikafestivalen :)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. hogwarts.nu var typ mitt liv så länge, miss it so much </3
   Haha så gytt med lite gratis gatupengar, önskar att folk tappade pengar oftare så jag kunde gå och sno lite mer heheheheh

   Radera