tisdag 5 november 2013

Storytelling time

Befinner mig i en zon av trötthet och tråkighet. Skubbade (mitt nya favoritord förövrigt) skolan/försov mig/missade min favoritlektion (tears streamin down my face for an eternity). Nu har jag städat mitt rum och hade jag varit en simsgubbe så hade min kul mätare visat rött och den där jobbiga kaninen hade hoppat ner från himlen öhk.
SÅ vad jag hade in mind var att ni skulle cheer me up; skriv vad ni har planerat för resten av 2013, vilka fantastiska saker ni gjort, berätta om någon fin person eller varför inte göra som MANDADAMANDA och dela med sig av sin värsta menshistoria. PLIS SHARE YOUR STORY 

Många kramar från yours truly:
8 kommentarer:

 1. Har haft sån ångest hela året och varit sjukskriven men i augusti träffade jag tre personer som kom att förändra mitt liv. De drog upp mig ur ångesten och nu är de de bästa vänner man någonsin kan önska sig och jag älskar dem så oerhört mycket! Det är nog det bästa och kommer nog fortsätta vara det bästa som har hänt i år. Älskar din blogg förresten, både denna och den andra skrivbloggsaken!!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow vad bra och fint! Vänner kan verkligen vara det bästa som finns. OCH TACK!!!! puss och kram så himla mycket

   Radera
 2. Jag hittade din blogg idag och tycker den är totally fabulous, ska absolut fortsätta följas. Nästa vecka drar jag till asballa Paris för att slippa resten av deppnovember här i svedala. Livet rullar på. Det var min skitviktiga story :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack så jättemycket!! + Vad n-a-j-s det där låter, hade också velat slippa svensk höst för lite fabulous parishöst istället!

   Radera
 3. Jag ska fortsätta gå i skolan och försöka hinna dricka glögg och äta pepparkakor med mina vänner. Åka till Göteborg varje vecka för att arrangera Picknickfestivalen (hur coolt är inte det?). & ja det är väl det! Du är så himla jättecool, är jag på dåligt humör tittar jag in på din blogg och då blir alltid min diamant silvrig och lysande!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Palla tjuvstarta julen vavava!?!! Vill också ha lite glögg dock. Låter asfett med festivalen, saknar sommarfestival så mycket wä. OCH tack så jättejättemycket du gör min diamant lysande och silvrig av dina fina ord hörru!

   Radera
 4. Jag har tre konserter inbokade!! Håkan och Crystal Fighters i december samt The Weeknd <3<3<3<3 i mars. Har nog aldrig varit så exalterad som 1. När jag fick reda på att han skulle komma till Sverige. 2. Mina föräldrar gick med på att faktiskt köpa biljetten till mig.
  Idag så sjönk jag under min värdighetsnivå ytterligare och sökte jobb på McDonalds... Vegetarian och ska jobba med hamburgare :):):). Hoppas inte de maler de satans chicken nuggetsen i köket bara. Men för pengarna jag tjänar ska jag köpa festivalbiljetter, vinyler, böcker och muminkoppar. Och spara till lägenheten i Göteborg.
  Jag ska också hinna läsa en massa böcker. Jag har cirka 15 låneböcker hemma då trots att jag läser ut kanske 2-3 böcker i veckan så kan jag verkligen inte behärska mig på biblioteket och kommer alltid hem med minst 5 böcker. Men varje gång du nämner en bok du tyckt om har jag antecknat det och jag ska läsa dem alla. Är mest taggad på muminpappans memoarer!!! Hur är den?
  kram<3<3<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Avundsjuk much? JA.
   Alltså I feel u med jobbet. Jag jobbar ju på café/restaurang jag med och känner mig lite idiotisk när jag står och slevar upp kycklingröra och och värmer bacon och sånt men jaja... ibland får man göra sådant idiotiskt för lite pengar, särskilt nu i de knapra dagarna a la ungdomen.

   Muminpappans memoarer är supermys verkligen, älskar den jättemycket! Speciellt att man får en sådan fin bakgrund av muminpappan enda sedan barnsben liksom <333333333333333333
   kram på dig och fortsätt läsa!

   Radera