onsdag 4 december 2013

Showing off some paint skills

 OMG VA!? AGNES?! LEVER HON?! Äh det är faktiskt knappt folk, mitt liv känns ca lika stökigt som rummet man skymtar på bilderna ovan. Har försökt få ihop 4 prov 4 dagar på raken + jobba 66 timmar och shit jag ska säga att det knappt gått. Halvt om halvt gått in i väggen och istället börjat anamma en "thug" sida av mig själv (vilket iscensätts på sista bilden, shiez bl00d 5 lyf maen). Som tur är finns det en jättebra medicin som heter internetshopping och som oftast löser alla problem (bortsett från ekonomiska). Detta har bland annat resulterat i denna nya skotskrutiga hängsledräkt, känner mig som en övervuxen men fabulös bebis, and i am proud of it.
Annars då?
Försöker hitta anställning som poser på heltid, går si så där men det gäller ju att hålla hoppet uppe och ha EN POSITIV ANDA.

Wow, Agnes har gjort det igen! Ett inlägg med endast bilder på henne själv. 10 minuspoäng till Slytherin. 

Annat kul är att vi fifflar med ett projektarbete med syfte att samla in pengar till Musikhjälpen 2013 (<333) och spenderar 10-raster och hålor med att sälja våfflor aka Välgörenhetsvåfflan i skolan. Så frippin ballt och bra och härligt och fint att faktiskt kunna göra skillnad. 

HUR MÅR NI VAD GÖR NI HAR NI SAKNAT MIG (snälla säg ja så blir jag glad)

xoxo
The queen4 kommentarer:

 1. Jaaaa, har faktiskt saknat din blogg! Och sååå fin byxdress!

  SvaraRadera
 2. omg varu liknar veronica Magg ?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha åh min hatkommentar men jaja tack antar jag :-)

   Radera