onsdag 12 mars 2014

Saker jag gör istället för att skriva på mitt gymnasiearbete:

 


Kidnappar den här katten som fått för sig att den bor hos oss och som jag döpt till Lucifer för att han är så djävulskt fin. Ganska mycket gosigare än gymnasiearbetet det vill säga.
 

Köper fräsiga saker och fuckar upp snålmånaden så mycket man kan alltså. Förtjänar omedelbar bestraffning i form av tio piskrapp och lite halshuggning. Fortfarande roligare än gymnasiearbetet.

Tar selfies i vanlig dagsordning och förundras över hur jävla vampyrig jag blivit minus the hunkness.

Lunkar runt på Spyken som fan aldrig gör sig bättre än i vårsol (trots att den antagligen pyser iväg illa kvickt med tanke på att solen typ slagit vad med Sverige om hur lite den kan skina här)

Summa summarum har jag haft mycket kul, druckit mycket öl, i vanlig standard prioriterat gos och skrivit ca 0,00 gymnasiearbete.
Är ändå fett nöjd.
Vad hittar ni själva på?
6 kommentarer:

 1. Katten! Skorna! Du!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Visst är den? Vill endast gosa med den tills jag förvandlas till en misse själv.

   Radera
 3. har du några bra köpenhamnstips? var är bäst att gå ut, äta osv? älskar bloggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jadu är ju inte direkt expert på köpenhamn men soft ställen att dansa på är ju såklart Köttbyn: Mästaren och lärlingen, Jolene etc... Mat har jag verkligen ingen aning, det enda jag vet är att jag ätit en fruktansvärt god bakispizza som kan ha varit the bliss of heaven. Får fan ta att utforska staden lite mer och komma tillbaka med ett vettigare svar sen.

   Radera