tisdag 12 augusti 2014

Tågluff: Berlin

För att göra allt relativt enkelt så tänkte jag klumpa ihop alla bilder och upplevelser från varje stad i varsitt inlägg, vi börjar från början = Kära Berlin.


Började luffen sittandes ner till Berlinos, hummusmackor på färjan och ryggont. Väl framme höll de på att bygga en massa så vi förbannade oss över Tyskland, svettades ihjäl och var irriterade.

En öl på balkongen i bikini har dock fan aldrig suttit sådär fint som när vi väl kom fram.Käkade veggie burgers och såg Frankrike - Tysklandmatchen på en sportbar där vi blev vänner med en pårökt snubbe som skulle gå genom hela Berlin för att hitta sin bror och festa...det kan man ju också göra liksom.Vi klättrade upp på Ejners tak och såg ut över kära staden och gick sen ut för att dricka öl och skratta åt hur fantastiskt livet kan vara ibland.


Känns som att det enda vi gjorde i Berlin var att dricka öl och dricka lite mer öl, typ som det ska vara där. I Ejners lägenhet var för tillfället ett par, Casper och Nicholas, som vi hängde med och gick ut med. De var hur sköna som helst (+ att de strök min klänning, = instant approval))
'Mycket fönstershopping due to 0,000 plats i min 14 kilos backpack


Dämpade värmeslag med mer öl.
Hängde i parker.Åt ute, festade, mådde dåligt, mådde bra, typ så.


Drack nypressat morgonkaffe på balkongen
Då vi både hängt en del i Berlin skippade vi alla sevärdheter som vi redan sett x antal gånger och spenderade mesta tiden på att bara ta det jävligt c00l (vilket vi lyckades fruktansvärt bra med)
Efter några dagar drog vi vidare till Österike och Innsbruck, efter en helvetes jävla natt på tåget.

Tschüss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar