onsdag 20 augusti 2014

Tågluff: Innsbruck


Bort från Berlin, till världens Österrikiska skithåla med namn Innsbruck. Nä Innsbruck är fint. Det är litet som få, tar typ 3-4 timmar att råplöja sig genom staden och då hinner man även med två till tre öl (akta er för weissbier, det är oläckert som fan).
  

 

Innsbruck är ju trots allt en fett läcker stad, med lite Diagon Alley-vibbar. Det som var übertrist var ju att vi enbart stuckit  dit för att vandra sönder bergen. Vi prickar ju dock in sämsta perioden och vandringsplanen misslyckas  totalt, istället ligger vi på rummet och är sura på att netflix inte funkar och försöker överleva på bröd, öl och hummus.


 

Vi vandrade lite i alla fall. Vi ville upp till Seegrübe egentligen (ca 3000 m öv vattennivån) men blev avskräckta av hon som sålde linbansbiljetter
(SAMTALET:
linbansgäri: yez, that'll be 50 euros
vi: no, no noo, we're just going up not down again!
linbansgäri: UR GONNA WALKZ, FOR ZTHREE HOURS?! IT IZ ZHE FOUR DEGREZ AND ZNOWING UP THERE?!
vi: ok, maybe not :/
)
Så vi gick nerför ett berg som tog 40 minuter istället för de tänkta tre timmarna = besvikelse deluxe.
 

Vi hann dock hitta ett lokalt inrökt café, där vi kollade VM. Hade en  bitsk ägare som bjöd shots laget runt varje gång Tyskland gjorde mål i Tyskland-Brasilien-matchen. (Började som en bra idé, men efter 7-1 var han inte lika happy)

Sen åkte vi iväg mot Italien, med en liftande gubbe i samma vagn som spelade tetris på sin uråldriga mobil hela vägen, utan att stänga av ljudet (så kan man ju också göra)

HEJ OCH HÅ VI HÖRS SNART 
(har varit på en ö de senaste dagarna, därav dålig update)
/agstarInga kommentarer:

Skicka en kommentar