tisdag 5 maj 2015

what is up

Mycket kul och mindre kul som händer i mitt liv just nu. Känner mig väldigt av banan samtidigt som jag känner mig mer på banan än någonsin vilket ger mig något av ett dåligt samvete.

Min Farfar dog första maj, vilket suger fruktansvärt mycket. Han var gammal och klen och det hela kom inte som en chock men att förlora någon som man tycker om är ändå aldrig någon kul upplevelse. Det är tråkigt för att jag haft så kul i Krakow dagarna innan och för att jag ser så himla mycket framemot att flytta ihop med Ejner på fredag, och det känns fel att jag mår så fantastiskt bra när något såhär sorgligt inträffar. Samtidigt är det väl en himla tydlig bild av hur livet funkar; något tar slut, någon slutar existera och samtidigt ligger man hemma och kollar på vänner och allt annat runt omkring en bara forstätter. Man kan inte pausa realtid. Livet går vidare precis som inget hänt. Han hade nog velat ha det så ändå, han var en redig spillevink, en spjuver av högsta klass och jag är glad att han äntligen fick dö. Han borde vara någonstans där han kan få dra dåliga skämt på bred skånska och dricka öl och inte i en steril sjukhussäng.

Men som sagt, life goes on. Jag ville bara berätta det. <3

2 kommentarer:

  1. Kan relatera till vad du skriver, min morfar fick en stroke igår. En morgon lik de andra, samma rutiner, samma filmjölk liksom. Fick reda på det exakt den sekunden innan jag skulle gå till skolan. Vi vet inte om han kommer att överleva eller inte. Jätteläskigt. Som du sa, det finns ingen garanti på någonting.

    <3

    SvaraRadera