tisdag 21 april 2015

00:08

Tankar som är vana vid kinder som är våta och tankar som är mörker blir förvirrade när bara lycka finns. Jag kan springa hundra meter framlänges och baklänges. Tankar som är förvirrade av mig, nej av tillvaron, vill förvilla mig, beivra mig, avivra mig och avliva mig. Jag ska förinta dig, och betvivla dig och förtvivlas över den kärlek som du visar orden, men aldrig en varelse som andas "orden lever de med", jag ger dig två långa suckar, där emellan hittar man svaret, leta noga, svaret är ett nekande svar. Jag ska förlösa, klösa, förolämpa, vanvårda, anfalla, springa, rivas, skrikas, finnas.

Komma, komma, koma, koma, är det någon skillnad? Behöva komma till en ny punkt, tvingas ligga i konstgjort koma och lida.

Telefonen ringer men när jag svarar är det ingen där, det är ekon som inte svarar när jag skriker. Kollar mig i spegeln (himla med ögonen) begrepp = fickringning, ingen större betydelse.

Att avsky ansvar, men älska makt.
Ansvarslös makt. Leder till problem i nittionio fall av hundra. Undersökning genomförd och preskriberad .

Nu ska jag titta på friends utan att läsa igenom detta, för att a) jag orkar inte b) en inre monolog ska aldrig ändras i efterhand c) det kan ha varit det mest urusla jag skrivit men det vet jag inte för jag har inte läst igenom det. d) godnatt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar