söndag 23 oktober 2016

saturday


Igår morse: provade min enda bygelbh för första gången på några månader, OBS tog av ca en sekund efter dessa bilder togs. SÅ orimligt obekvämt men snygg dock. Annars? Drack kaffe, åt gårdagens middagsrester till frukost och lyssnade på ösregnet som varvades med blåblå himmel. Igår förmiddag: när det typ slutat regna så gick vi till gulbenkian innan luis skulle börja jobba. Gick runt i grönskan, klappade en katt, hade det mysigt. Luis gick hem, Gustav och jag drack en kaffe. Sen gick vi till en garnbutik för jag har blivit så sugen på att börja sticka igen, men det hade inte vad jag ville ha.
Så vi traskade vidare! Åt sushi, letade garn och stickpinnar, drack sangria och blev lite småfulla, fick en impuls att bowla och åkte hela vägen till colombo för att få reda på att det var 24 parties före oss i kön till bowlingen så vi åt lite glass på donken och åkte hem igen. Hittade ett mysigt fick där vi drack en kopp te och sen köpte vi lite öl och rosa fulcava.

sätt på https://open.spotify.com/track/2FQ3Fzc4UoCqkk99u0h2TF vid 1.32 för bästa effekt

sen drack vi upp vår fulcava, träffade Piera och Giulia och drack öl på crew hassan tills klockan blev  lagom att gå hem tyckte vi. 

100 % bra lördag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar