söndag 21 maj 2017

Veckouppdatering + Lissabonfrågor

Det har varit absolut kaos för mig de senaste veckorna. Har åkt runt på livets härliga emotionella bergochdalbana, haft plats på förstaparkett till misäropera etc etc = mått pissigt som fan.

Allt dåligt hände mig på samma gång. Tappade min mobil i toan och fick mer panik över att jag är i Portugal och inte har något annat sätt att få tillgång till min bank (MEN JAG LÖSTE DET). Samma dag fick jag lite problem med myndigheterna som jag inte ens orkar gå in på (MEN JAG LÖSTE DET MED typ). Veckan efter det åker en av mina bästa vänner Nicola hem till Italien och vi äter sushi och han läser mina tarotkort. Klumpar i magen och när Nicola skrattar slänger han huvudet bakåt och låter skrattat låta så högt det bara går rakt ut i allt. Skrattvarg som ylar.

I fredags fyllde Erik år och han sa att han önskade sig något hemmagjort, så jag stickade en orm till honom. Den fick namnet Birthday Boa (kul m. tanke på att boa = bra på portugisiska HAHA. FUn)
Oavsett. Idag är jag på en topp i min emotionella karusell. Tänkte åka till stranden och läsa Anna Karenina. 

EN TANKE:
Har fått så mkt frågor ang Lissabon. Så tänkte att om ni har några frågor vilka som helst så ställ dem här så sammanställer jag kanske ett inlägg med svar? Låter härlet som vi säger i Skåne. 

Många pussar många kramar 

5 kommentarer:

 1. vad är det du gör i lissabon?
  funderar på att åka ner och typ jobba, men kan ingenting alls om portugal, värt?

  SvaraRadera
 2. Jobbar du med telesupport? Hur är det? Åkte du ner ensam och isf, har det varit lätt att skaffa vänner typ via jobbet eller så? Mvh lite intresserad av telesupport utomlands :-)

  SvaraRadera
 3. oxå sugen på att åka ner o göra nått kul.... svårt o få jobb, boende, osv? p&k

  SvaraRadera
 4. Hej!!!!
  Jag funtar på att åka på ett utbyte under min uniutbildning, och tänker att det vore fett att bo i Lissabon. Vet du något om hur det är att plugga där? Vilka områden ska man satsa på att bosätta sig i? Vad ligger en genomsnittlig hyra på? Hur pass mycket engelska talar folk?
  p&k fr anna

  SvaraRadera