tisdag 18 februari 2014

Köpenhamnhelg

 
 Inledde sportlovet med en soft helg i Köpenhamn hos mr Ejner
 Bestående framförallt av öl och god mat.

 


 

 
Gosigt deluxe alltså.
Igår:
Grät en skvätt då jag insåg att jag aldrig kommer kunna worka den här frissan. :'( Eller för den delen hela utseendet.

Blev bjuden på en kopp te av två små fröätare även kallade mormor och morfar. Diskuterade Barcelona och bra böcker. Var ganska typiskt päron de la grande-fika = mormor klagar på att jag ser för tunn ut och morfar smyger åt mig en sweet liten hundring. Man må leva och låta dö vettni

 

Sen grät jag en till skvätt då jag insåg att jag aldrig kommer äga den här suveränt fabulösa jackan från allas vårat topshop dels för att jag kände mig tveksamt till utpungning av 800 spänn samt för modern mins stående faktum att om jag kommer hem med en till jacka så slänger hon ut mig ur vår boning. INTE LIKA SWEET.

Peppad av den fantastiska solen som chocköverraskade min vinterbleka hud gick jag hem och hade en fabulös fashion sh00t (model: me, photo: me) och kände feting-taggen på våren. Ahh, många bilder på mig själv va, men en måste ju få sin egoboost någonstans ju.

Har ni ramlat in i någon snödriva och dött eller va? Ekar så fruktansvärt tomt i kommentarfältet att jag snart ringer 112. Ber för er överlevnad, offrar en get till Athena etc etc.

 Här får ni lite eye candy som förhoppningsvis jumstartar era hjärtan om ifall att ni faktiskt är på väg att dö.

xxx
agy

4 kommentarer:

 1. Hej Agnes (nu lät det som jag kände dig vilket jag inte gör, gillar din blogg bara), du läser mycket (väl?!) och jag har kommit in i en svacka. Kan inte du tipsa om dina bästa böcker och säga lite varför de är så bra osv osv. Du verkar vara en cool gurl så jag litar på ditt omdöme haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅHHH, blev superhappy av den här kommentaren som den bookl0ver jag är! Ska göra ett nytt boktips inlägg alldeles strax. Var längesen nu känns det som. LITA PÅ MIG I KNOW DEM BOOKS.
   stay cool and in school (lol)

   Radera
 2. Nej jag är inte död! Ska bli bättre på kommenterandet! Du är så fett snygg förresten men det vet du ju redan

  SvaraRadera