torsdag 27 februari 2014

You must not question the good lord

Är inne på min tredje skoldator på två veckor och börjar bli homeboy med IT-guben Kent som lagom awkward rockar runt Spykens korridorer. (Anledningen till att datorn gick sönder: jag är för laddad, jag accepterar den förklaringen till hundratio procent va)
All min dyrbara tid går åt till att studera (läs klaga över plugg/gråta över plugg) och ta selfies i min ocharmigt smutsiga spegel.


Igår var jag på massage och flöt bokstavligt talat runt på molnen. Tills idag då jag gick runt och var sådär osoft svimfärdig och nådde insikten att den bästa lösningen på problemen faktiskt var att sjuka sig och gå hem och skriva ett gnälligt blogginlägg om det hela.

Ps. lyssna på den här låten är det bästa som hänt mig på sistone (ännu bättre om du ersätter ordet work med twerk) Joubert Singers – Stand On The Word - Larry Levan Mix

ey, lissna.

kram från ett influensakiddo
2 kommentarer:

 1. Haha kommenterar alltid din blogg anonymt...men ja du är iaf så ball (eller verkar) och så snygg och jag älskar din stil även fast du inte lägger upp så mycket "outfits". Brukar smygtitta på dig i skolan pinsamt jag vet men aa,.
  Kram du är bäst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha WOW what?! Nu blev jag ju fett nyfiken på vem du är?!?! Men tack you unknown hen-person.

   Kram tillbaka!

   Radera