onsdag 23 november 2016

jag behöver inte sova, imorgon är det onsdag och onsdag är the new monday och man får vara lov att vara trött och se ut som en skit

Hej bloggy. Klockan är 23:35 och jag antar att jag borde sova men har inte alls lust så försöker hitta på anledningar att vara uppe längre. En anledning är till exempel att jag måste borsta tänderna men det är så jävla kallt i den här lägenheten att jag inte kan gå upp ur sängen (OBS, egentligen är det bara jag som är lat och ju äldre jag blir ju mer inser jag hur extremt dötrist det är att borsta tänderna).


1. palm utanför jobb, kanske ett försök att pigga upp denna livsglädjeuppsugande lille håla o 2. mitt rum/skrivbord där jag aldrig sitter och enbart använder som avlastningsplats samt dammar av kanske en gång varannan månad om jag har lust.

Life är lite konstigt men på ett ganska nice sätt just nu. Jag spelade in en 17 minuter lång webcamvideo där jag bara stickar och skruvar på min radio av absolut ingen anledning. Min kollega på jobb håller på att öva sig på att rita porträtt och gör ett av mig om dagen, i love it.

Har bestämt mig för att stanna här i Lisboa ett litet tag till. = inte börja plugga littvet igen i januari. Fick på riktigt panik ju mer jag började tänka på att jag i så fall skulle behöva säga upp mig om typ en vecka och åka hem till orimliga Sverige. 

Saker jag är lite trött på: 
- prata med norrmän på jobbet pga förstår hälften av tiden inte va fan de vill och hittar bara på (dock pluspoäng för att jag har hittat på en egen norsk dialekt som jag kan finslipa när jag pratar med dem)
- att det är sol hela veckan men alltid ÖSREGNAR fre-sön. Förlåt men hur jävla orimligt kan livet vara. 1+3. en riktigt härlig himmel 2. jag på casa independentes toalett 

OK, så jag har idag tagit mig i kragen och svarat på 18 obesvarade messenger-konversationer, är absolut inte populär men kan tycka det är SÅ jobbigt att svara folk? Ständigt så rädd för att bli "dömd" av folk? Herre min gud, måste lugna ner mig och sluta tro att jag är universums mittpunkt. 

Måste till garnbutiken imorgon och köpa mer garn till tröjan jag stickar helt på känsla (tror ärmarna är alldeles för korta men HERRE, jag har aldrig stickat en tröja förut, det får liksom bli vad det blir), och har typ ångest för att det känns som att (here we go again...) tanterna i butiken DÖMER mig. Sist kunde jag inte bestämma vilken färg jag ville ha och de visade mig säkert femtio stycken olika nyanser av alla färger de hade men inget kändes rätt och till slut fick jag panik och bara valde ett garn i ORANGE(?) vet inte om jag älskar eller hatar det. Funderar på att addera två vita linjer så jag kan vara lookalike med VLC media player-konen.  :-) 1,2 EKA-Palace med min vän Piera och hennes (senare även min) vän Quentin

Känns lite fel att se julbelysning sättas upp över hela jävla staden när det är sjutton grader ute. Jag lyssnar på Tove Janssons uppläsning av 'Sent i November' och ba RELATE. Hade en identitetskris först när jag insåg att 1. jag är mest lik Misan i Mumindalen, 2. jag lyssna på radio och insåg att jag verkligen diggar populär radiomusik som låter likadant och handlar om kärlek och 3. insåg att jag skrivit kanske fyra-fem av tjugotvå dagar i november och återkom till paniktanken VAD-SKA-JAG-BLI-OM-JAG-INTE-BLIR-FÖRFATTARE-HJÄLP-JAG-HAR-INGEN-FRAMTID-JUSTDET-JAG-ÄR-BARA-TJUGOETT-MEN-DET-ÄR-ÄNDÅ-DAGS-ATT-BÖRJA-HA-PANIKKÄNSLOR-AHHRHGHRHRH. Något i den stilen. 

Äsch grabbar och gummor, vet ni? ALLT löser sig. När jag kollade på OC (kollar fortfarande ofc) som liten och The Killers är med och spelar 'Everything Will Be Alright'  på The Bait Shop så kände jag samma lättade känsla som jag kände idag när jag lyssnade på den igen för första gången på väldigt länge. EVERYTHING WILL BE FUCKING ALRIGHT 

Stay cool kids 
<332 kommentarer:

  1. let me know hur länge du stannar, vill hälsa på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. uuuu vet inte riktigt men i alla fall till sommaren skulle jag tro!! puss kom hit, hade varit så mysigt!!

      Radera